Reviews from Eetcafé El Greco Gorinchem

Recent reviews

5.0
W.J.
6 February 2023

Prima kwaliteit. Smaak was lekker. Giros mals.

Maris
5 February 2023

Gorinchem

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lizette
5 February 2023

Ruime maaltijden met grote portie friet. Vlees is goed gekruid. Tip: uitbreiding van vegetarische gerechten

Corrie
2 February 2023

Tot de volgende keer....😋

peter rikkers
31 January 2023
Gismo
29 January 2023

Was heerlijk echt een topper

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
28 January 2023

Altijd erg goed!

Michel Pellencau
28 January 2023

Eten was topkwaliteit, alsof we in het restaurant zaten van El Greco. De hoeveelheid van het eten was goed en de snelheid van leveren was ook binnen 30 minuten. Een zekere aanrader!!!

Eduard Roza
27 January 2023

Prima gyros en friet. Niks op aan te merken.

Hettinga
24 January 2023

Het was weer perfect in orde lekker warm en echt heel lekker. ook een berichtje dat de bezorgtijd iets later werd. Fijn!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
21 January 2023

Het eten is goed. En ze zijn altijd erg vriendelijk aan de telefoon en de bezorgers zijn ook altijd erg vriendelijk.

Y van Hoogdalem
20 January 2023
Nanda te Welscher
20 January 2023

Was te laat, maar kwam door file wegens staking openbaar vervoer. Wat we kregen was Heerlijk.

Shi
19 January 2023
roderik
16 January 2023

pita gyros was weer gewelding

Bertil
15 January 2023
Martijn serreli
14 January 2023

Zoals altijd lekker!!

Adriana
14 January 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!!

Tamara
9 January 2023

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
8 January 2023

Altijd lekker en goed eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
8 January 2023

Heerlijk gegeten!

Lyuba
6 January 2023

Super lekker eten, goede service, snelle bezorging.

Pieter
4 January 2023

De berzorging was heel optijd en zeker vriendelijke berzorger Ik een heerlijk maal besteld maar als je 1 schotel besteld en dan wat bij moet bestelen omdat ze anders niet bezorgen vanwegen de afstand oke prima doen we dat geen probleem Dus zover was prima tot ik de zak open maakte en keek waar is mijn eten oke oke de kilo zak patat heel fijn hoor maar waar was het Grieks een eetlepel rijst en wat bij me kaar gesodemieterd vlees voortaan maar 2 porties was te weinig voor een kind om op te eten mischien verkeerd gegaan of prijzen omhoog gegooit en het eten gehalveerd

Reaction from Eetcafé El Greco

Goedendag.Onze schotels zijn ruim voldoende voor dat prijs.Ik snap eigenlijk niet wat er niet goed aan was.Ons eten is standaard Grieks en altijd vers.Onze excuses dat het niet ok was.

G bras
26 December 2022
Mark
26 December 2022
Roelof Jansen
26 December 2022

Beste kerstdiner thuis!

A kwint
25 December 2022

Eten was top en op tijd ⌚

Visser
25 December 2022

Het was heerlijk

Joost G
24 December 2022
Nochan
23 December 2022

Heerlijk broodje Gyros echt een aanrader!!

Mathilda
23 December 2022

Altijd lekker bij jullie.

Corrie
22 December 2022

Bedankt!!! Écht genoten van de overheerlijke gerechten Enne....dit was niet mijn laatste bestelling Tot de volgende keer

Manon
18 December 2022
Sabrina
18 December 2022

Mix voor 2 personen. Veel eten, lekker erg smaakvol en ook niet droog. Ik vind het een echte aanrader

Sascha
17 December 2022

Via de webpagina van El Greco bestelt en kregen telefonisch spoedig de vriendelijke vraag en overleg of de bestelling eerder mocht komen ivm logistiek. Prima over nagedacht en smakelijk gegeten. Prima service! Warm aanbevolen!

Jan-Willem
17 December 2022

Zoals altijd weer erg lekker.

Bram
17 December 2022

Prima eten, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorging

Nathalie de Vette-Ipema
17 December 2022

Het was heerlijk!

Brian
14 December 2022
Petra van klei
12 December 2022
Verdonk
12 December 2022

Eten behalve de friet,daarvoor moet je bij een frietzaak zijn,was erg goed! Wel op tijd bestellen in het weekend,ze hebben het erg druk.Bij ons waren ze een half uurtje te laat maar zijn wel daarover gebeld. Kregen als genoegdoening een miniflesje ouzo. Kortom een dikke aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xxxx
11 December 2022

Het eten was prima. We misten het mandje pita's bij de bestelling. Al vaker besteld, de rijst en salade bij de gerechten lijkt steeds minder te worden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan van der Veeke
11 December 2022

Goede service, altijd vriendelijk en heerlijk eten

Arjan
11 December 2022

Wederom perfect!

Roelof Jansen
7 December 2022
N. M. te Welscher
7 December 2022

Het was heerlijk en de bezorging was prima.

Juul
4 December 2022
C.Erkelens
4 December 2022

Het was weer voortreffelijk. En de bezorging is altijd op tijd. Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael van Arkel
2 December 2022

Was top en netjes op tijd bezorgd!!

Joop van Scherpenseel
28 November 2022

Ruim een half uur later bezorgd dan gepland zonder bericht. Pas door bezorger werd reden genoemd.

Chris Welcker
27 November 2022
Hans de Gier
27 November 2022

Eten was top, warm en heerlijk op smaak. Alleen jammer dat het 45min te laat was zonder bericht

Van Tilborg
27 November 2022

Beste griek in de omgeving Gorinchem. Als we Grieks eten dan eten we altijd die van El Greco.

Frans
25 November 2022
peter looijenstein
21 November 2022

niet op tijd bezorgt, maar zeer lekker volgende keer weer bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald Kagenaar
21 November 2022

Wij komen hier al zeker 20 jaar en altijd goed Nu laten bezorgen wel iets later dan gepland

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
21 November 2022

Was weer perfect! Heerlijk eten, knapperige friet en exact op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.Erkelens
20 November 2022

Het was weer super lekker. Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilma
19 November 2022

Zoals altijd, voortreffelijke Bifteki!!

roderik k smits
14 November 2022

prima pita

Wanda
13 November 2022

Vlees was heerlijk . Alleen vindt de pita niet lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco & Mathilda
11 November 2022

Altijd heerlijk bij jullie.

Wendy
10 November 2022

Het was weer heerlijk!

Joke
7 November 2022

Wij hadden gevraagd om levering om 18.00 uur. Bij de bevestiging werd gemeld dat levering zou plaatsvinden om 18.20 uur, maar om stipt 18.00 uur werd de bestelling afgeleverd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.Erkelens
7 November 2022

Wat hebben we weer heerlijk gegeten. De rijst was super !! Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.Erkelens
30 October 2022

Klacht ingediend per mail, maar helaas geen reactie. Zeer jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
30 October 2022

Heerlijk eten, goed warm en op tijd!

Esther vd Meijden
29 October 2022
Ditteke
29 October 2022
Katrin de Ruiter-Cotte
29 October 2022

Heerlijk eten en super snel bezorgd altijd!

Lyuba
28 October 2022

Lekker eten. Snel en tijdig bezorgd!

Petra
27 October 2022
Molenaar
17 October 2022

Het eten was weer heerlijk en de bezorging uiteraard prima. Groetjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.Erkelens
16 October 2022

Het was weer super lekker. Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
16 October 2022

Onze eerste keer bij El-Greco besteld en het was zeer zeker voor herhaling vatbaar . 5 sterren zijn dik verdiend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
15 October 2022

Was weer heerlijk en precies op tijd!

Roelof Jansen
12 October 2022
Arjan
10 October 2022

Heerlijk gegeten! Mooi op tijd en vrolijk bezorgd!👍

Dick Terpstra
10 October 2022

Altijd goede kwaliteit en smaakvol

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

m
10 October 2022
Petra
7 October 2022

Super! Keurig verzorgd en ingepakt. Zeer fijne service en heerlijk eten!!!

Bleijenberg
7 October 2022

Altijd goed , heerlijk eten , goede service en kwaliteit. Ontzettend vriendelijk personeel.

Aly van Gelderen
6 October 2022
Allart
3 October 2022

Het eten was heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I van veen
2 October 2022

Heel fijn om van te voren te kunnen reserveren en punctueel te bezorgen.keurig verpakt.

Turgut Kilincarslan
29 September 2022
Roelof Jansen
28 September 2022
Peter Hobbel
26 September 2022

Ik heb hier nog nooit slecht gegeten.Bezorgen is ook super goed uurtje op zondag avond

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees van Baalen
26 September 2022

geen opmerkingen was weer prima geregeld complimenten !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy terpstra
25 September 2022

Altijd heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Constanz Bothof
24 September 2022

Heerlijk vlees. Goed op temperatuur en prima op tijd met een lach geleverd. Een aanrader👍

Corrie Manneken
23 September 2022

Heb heerlijk gegeten! Bedankt allemaal 🥰 Tot snel ...😘

Marleen
18 September 2022

Altijd goed eten!

Petra
16 September 2022

Heerlijke maaltijd keurig op tijd aan huis geleverd.

Linders
11 September 2022
M. de Groot
11 September 2022

Lekker gegeten en bezorgd op de in de email bevestigde tijd. Helaas was de Moussaka iets minder lekker(wat droger) dan de vorige keer toen we afgehaald hadden. Op dit minpuntje na zeker weer prima gegeten.

Roelof Jansen
9 September 2022
Raymond van Dijk
9 September 2022

Super goed weer zoals altijd 😉

Kees en Eveline Erkelens
4 September 2022

Complimenten !! Wat hebben we weer heerlijk gegeten. Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Netty
3 September 2022
Wendy
28 August 2022

Weer heerlijk gegeten zoals altijd!

Andy van den Berg
27 August 2022

Prima kwaliteit eten en bezorging!

Wendy terpstra
22 August 2022

Geweldig! Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roelof Jansen
20 August 2022
Jolanda Mosterd
25 July 2022
Jw
22 July 2022
Raymond van Dijk
16 July 2022

Was weer erg lekker zoals altijd 😉

C.Erkelens
14 July 2022

Het was weer super lekker. Bedankt.

Roelof Jansen
14 July 2022
Lyuba
10 July 2022

Super lekker, mooi warm en goed op tijd

Kees en Eveline Erkelens
3 July 2022

Voor de eerste keer een bestelling bezorgd. Het was super lekker, vooral de rijst was heerlijk Pluimpje voor de kok en bezorging. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dolk
3 July 2022
Smits
25 June 2022
Van Bavel
24 June 2022

Lekkerste Gyros van Gorcum!

Allart
20 June 2022

Eten was heerlijk! Bezorging was op tijd en het eten was nog lekker warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
14 June 2022

Was niet echt lekker Had beter verwacht Bezorging was ok

Helen
10 June 2022
Jan
8 June 2022
Tinekeschmidt@live.nl
7 June 2022

Was weer klasse

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D
6 June 2022

Het was weer fantastisch! Dankjulliewel 😘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicolien van den Assem
5 June 2022

Snel bezorgd en het eten was ook goed warm. Het heeft weer heerlijk gesmaakt. Bezorger is ook heel vriendelijk. Echt top!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
4 June 2022

Super lekker, snelle bezorging en grote porties. Top

Jeanet
2 June 2022
Roelof Jansen
1 June 2022

Ook op zaterdagavond prima!

Peter
28 May 2022

Goed en lekker

A.G. 't Lam
27 May 2022

Prima eten. Smakelijk en goed op temperatuur. Zelfs na het afhalen nog goed te eten. En zeeer overdadig

Lyuba
23 May 2022
Roelof Jansen
15 May 2022

Lekker, warm, mooi op tijd! Top service!

De Jong
15 May 2022

Niets op aan te merken, heel lekkere en goede grote porties.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob Diemel
13 May 2022

Ik wil graag complimenten geven over de service en kwaliteit van de maaltijd! Altijd een glimlach en Griekse gastvrijheid!

A. Kroon
11 May 2022

Erg lekker eten. Prima op afgesproken tijd bezorgd.

Ben
9 May 2022
Jolanda Mosterd
8 May 2022
Maikel
6 May 2022
Robbert
5 May 2022

voortreffelijk weer

Wim
28 April 2022

Lekker eten en keurig op tijd. Zeker een aanrader.

Louiza Kalpakidou
24 April 2022

Alles was weer super lekker op tijd afgeleverd en nog warm vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi Ritmeester-de Jong
23 April 2022

Het was weer lekkerrrr.... Bezorging was super, eten was goed op temperatuur.

Juul
19 April 2022

Altijd gezellig en lekker 😋

Fred
17 April 2022

Smaakvolle Griekse gemixte schotel. Vlees zeer smaakvol, rijst en salade beetje 13-in-een-dozijn.

A_W
13 April 2022

Twee Griekse tafels besteld. Was grotendeels okay alleen de kip was erg taai en veel te droog. Jammer, want de rest van de gerechten was, zoals vorige keer, erg smakelijk.

Yvonne
10 April 2022

Een gedeelte van het vlees was verbrand.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eetcafé El Greco

Dat is jammer om te horen. We hopen dat het de volgende keer niet gebeurd. Onze excuses.

Heidi Muller
10 April 2022

Was de eerste keer dat we bestelde. De bezorger was zo enthousiast dat hij weg ging zonder dat we af hadden gerekend. Maar het is prima opgelost. Bestellen zeker nog eens.

Prima
4 April 2022
Tinekeschmidt
3 April 2022

Voor de 3 de keer Weer helemaal top bedankt was super lekker

Verhoef-vandestelt@ziggo.nl
2 April 2022

Goed verzorgd en lekker

Pia Becker
30 March 2022

Keurig verzorgd, en superlekker!!!!👍

A. Klein
28 March 2022
Natasja de Kreij
28 March 2022

Wederom heerlijk gegeten! Vooraf besteld en het eten was netjes op tijd klaar. Voor iedereen een aanrader!

Esther
26 March 2022

Snel bezorgd, heerlijk gegeten Het was top !

Frits Faber
21 March 2022

Het eten had wat warmer kunnen zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Baerveldt
21 March 2022

Goed warm en netjes ingepakt geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans Kamp
19 March 2022
Tineke
18 March 2022

Super goed mooi verpakt Lekker warm Klasse smaak Bedankt

Manouk
18 March 2022

Heerlijk gegeten! Bestelling duurde ietsjes langer dan gehoopt.

Jansen
17 March 2022
Kees
6 March 2022

twee mix plates afgehaald en smaak en kwaliteit prima

Rene
27 February 2022

Goed eten en goede kwaliteit en snelle levering. Jammer dat er voor het bestellen niet wordt aangegeven dat er €0,01 betaald moet worden voor een plastic tasje. Bij het bezorgen zat het eten in een plastic tasje en de 2 bakjes saus in een papieren zak?? Is het niet beter om afscheid te nemen van de plastic tasjes? Ook jammer dat er bij een bestelling van €30,00 ook nog eens €2,50 bezorgkosten moeten worden betaald, bij andere bedrijven ligt dit bedrag lager en of boven de €15,00 worst het gratis bezorgd.

Dave
26 February 2022

Weer heerlijk gegeten zo als altijd

Roelof Jansen
25 February 2022

Weer prima verzorgd en bezorgd!

W.S.
25 February 2022
Toos Gruiters
20 February 2022

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjaak
20 February 2022

Wederom prima service heerlijk eten 😋en warm . Top👍

R
18 February 2022
AV
14 February 2022

Prima verzorgd en netjes verpakt. Ook de hoeveelheden zijn prima!

Juliëtte
13 February 2022

🤩🥳😋

Wout Gruiters
30 January 2022

Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louiza
29 January 2022

Het eten was heerlijk, wij hebben echt van genoten, en op tijd geleverd,zeker voor herhaling vatbaar

Mariska
29 January 2022

Heerlijk !!

marjan
25 January 2022

Altijd lekker maar het in het restaurant nuttigen gezelliger. Hopelijk kan dat snel weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L. Baltus
24 January 2022

De schotels waren zoals altijd heerlijk, daarnaast is de snelle bezorging ook een pluspunt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Maat
23 January 2022

Prima in orde. Lekker gegeten.

Daan
21 January 2022

Was super

Roelof Jansen
20 January 2022
Annet de Stigter
17 January 2022
Ron
16 January 2022

Bestelling netjes op tijd geleverd. Eten goed warm en het vlees heerlijk mals. Heerlijk gegeten!

Dennis van Noorloos
16 January 2022

Het eten was natuurlijk zoals verwacht weer helemaal top! Daarbij moet ik zeggen dat ik positief verrast ben dat je heel goed op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling.

Jan
16 January 2022
Valies
13 January 2022

Was heerlijk. Genoeg voor iedereen. We habben een Griekse tafel voor 2 personen besteld en wisten niet wat er zou komen. Dat mag er wel duidelijker bij op de website. We hadden niet verwacht dat er een salade, rijst, friet en tzazikie bij zou zitten. Was een aangename verrassing, maar ik had er zelf ook een salade bij gemaakt omdat ik niet verwacht dat dat er ook bij zou zitten.

L Weima
9 January 2022
Patrick
8 January 2022
Cindy de Jong
7 January 2022

Bestelling op tijd en nog heerlijk warm, hebben heerlijk gegeten.

Andy
6 January 2022

Prima kwaliteit eten en bezorging top!

Marjan de boon
6 January 2022

Als het lukt iets warmer aanleveren .

Elly Elfring
2 January 2021

Heel erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. G.
1 January 2021

Heerlijk!

C. Schouten
1 January 2021
Hendrika Koeleman
27 December 2021

Vlot bezorgd en heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniëlle
27 December 2021

Heerlijk gegeten 2e kerstdag. Weer meer dan voldoende!

V/d Pluijm
27 December 2021

Eerste Kerstdag heerlijk gegeten. Gewoon thuis, in kerstsfeer met mijn kinderen en hun partners. De bezorging was op de afgesproken tijd, goed verpakt en netjes verzorgd. Ook leuk dat er een kerstattentie bij zat. Eensgezind zeggen we: "volgend jaar weer!"

Corine
26 December 2021

Wat was het eten weer héérlijk en lieve mensen die het eten bereid hebben en de bediening die ons het eten mee gaf

Marjolein Kleppers
26 December 2021

Lekker, maar we misten wel de rijst en de frites waren inmiddels koud. Verder wel goed hoor. Fijne dagen!

Hoornaar
26 December 2021

Het eten zat netjes verpakt, kwam warm aan en de maaltijd was heerlijk !

D
26 December 2021

Het was weer fantastisch! Dankjulliewel!

Steenis
26 December 2021

Top verzorgd zo met de tweede kerstdag en heerlijk gegeten

Bras
26 December 2021

Het was lekker gyroscoop was lekker gekruid groetjes gerrit

Miali
25 December 2021

Perfect

Ed.
25 December 2021
Ben en Erika
25 December 2021

Het eten was heerlijk, een geslaagde kerst !!! Onze dank hier voor

Harrie en Johanna Tiebosch
25 December 2021

Altijd gezellig Het eten altijd lekker Sevice is gewoon erg goed. Eigenaren en personeel heel erg aardig, lief en vrolijk.

Hans
20 December 2021

Zoals altijd…of thuis bezorgd of bij El Greco….is het eten voortreffelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans Kamp
19 December 2021
Rudi Ritmeester-de Jong
19 December 2021

Eigenlijk zouden we vanavond met vrienden naar Andre Rieu in Maastricht gaan maar helaas.... Nu hebben we de pijn kunnen verzachten door een heerlijke maaltijd te bestellen bij jullie, het was zoals altijd weer heerlijk!! Bedankt, en wens jullie fijne feestdagen, en hoop op een beter 2022.

Guillaume
18 December 2021

goed vlees lekker veel hebben ervan genoten lekker hoor

Jolanda Mosterd
18 December 2021
Rini en Elly
18 December 2021

Erg lekker.

Fotios Bogdanis
18 December 2021

Super heerlijk gegeten

Corné namens Mieke
16 December 2021

Heerlijk eten, keurig verzorgd in prima verpakking. Op afgesproken tijd. Vriendelijke bezorgster. Toen de betaling niet lukte kregen we het vertrouwen dat we het achteraf konden betalen. Prima.

Marianne
13 December 2021

Het was heerlijk en mooi op tijd!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariusz
12 December 2021
Cees Oosterom
11 December 2021

Mijn vriendin en ik hebben samen enorm genoten van het heerlijke verse eten van El Greco . Dankuwel!

Rianda
5 December 2021

Was weer top

Meijer
5 December 2021
cohortzusters
3 December 2021

Heerlijk en ruim voldoende! Friet warm en knapperig houden is wel lastig als je eerst je voorgerecht opeet.

N.scheuders
2 December 2021

Super lekker eten en lekker warm

Bianca
1 December 2021

Super lekker gegeten. Gewoon net zo goed met bezorgen als dat de kwaliteit van het eten in het restaurant is. Ook ruim op tijd Perfect op tijd bezorgd

Netty
29 November 2021

Weer heerlijk gegeten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louise Baegen
25 November 2021

Bezorging precies op het gewenste tijdstip. Heerlijk gegeten!

Kees Wirken
22 November 2021

Precies op goede tijd gereed. Temperatuur prima en ook thuis nog warm.

Marjan de boon van aartrijk
21 November 2021

Heerlijk gegeten , mooi op tijd gelegen. Helemaal top!

A. Blokland
20 November 2021
Eric Plieger
19 November 2021

Wederom heerlijk!!

Fam van Dijk
19 November 2021
Nic Beukers
15 November 2021

Miste toch wel de sla in de pita gyros. Verder weer helemaal top hoor!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
14 November 2021
Roelof Jansen
8 November 2021

Goed op smaak, snel bezorgd, alles prima!

Han
8 November 2021

Erg lekker! Puntje om over na te denken: bij het broodje pittige kip wordt de pita helemaal klef door de saus. Misschien de pita apart verpakken. Zou het voor mij helemaal top maken!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cora Metz
6 November 2021
Sjaak Spaargaren/ Mari Kant
5 November 2021

Helaas was het eten niet echt warm meer , normaal altijd wel. De smaak was als vanouds 👌 prima.Frietjes ook niet warm meer en slap☹️. Misschien een punt van aandacht!! Verders tevreden

Jacqueline
4 November 2021
L van Horssen
3 November 2021

Het was heerlijk vers en de smaak was verrukkeluk

Natascha Hootsmans-Muilwijk
1 November 2021

Het eten was lekker, goed op temperatuur en voor de zaterdag snel thuis bij ons! Bedankt!!

Ineke
1 November 2021

Heerlijk zoals altijd, bezorging keurig op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
31 October 2021
Jan
30 October 2021

Heerlijk gegeten complimenten voor de kok.

Netty
30 October 2021

Binnen 20 minuten bezorgd en super lekker gegeten

De Jong
29 October 2021

Niets op aan te merken zoals altijd perfect!

C. Verhoeven
29 October 2021
Birgitta
28 October 2021

Was heerlijk en goed warm.

Nijhoff
27 October 2021

Uitstekende kwaliteit, super communicatie over de bezorging en ruim op tijd was het eten geleverd. Keurig verpakt en lekker warm!

D
23 October 2021

Het was weer heeeeerlijk! Dankjulliewel 😘

Henrike
23 October 2021

het was heerlijk, alleen jammer dat de friet bijna koud is, maar dat komt ook door de reistijd en kunnen jullie niks aan doen groetjes Henrike

Smits
21 October 2021

Heerlijke pita's gyros bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Jacolien
20 October 2021

Top service, gebeld dat we later waren omdat we in de file stonden. Was geen probleem. Toch lekker warm eten meegekregen met knapperige frietjes.

G en J en pom
18 October 2021

Top dat je nu via de website kan bestellen 👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
17 October 2021

Zoals altijd : lekker en keurig op tijd. 👌👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De jong
14 October 2021

Heerlijk zoals altijd!

Frits
24 September 2021
Nic Beukers
23 September 2021

Lekker eten, zoals altijd!

Petra
19 September 2021
Henny
18 September 2021

We hadden het eten al van te voren besteld en aangeven dat we het om 6 uur wilden hebben. Eten was netjes op tijd geleverd en het eten was heerlijk. Dus zeker een aanrader.

Maaike
17 September 2021

Wat was het weer heerlijk!!!!

van Riel
13 September 2021

Smaakte goed en de bezorging was goed getimed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
12 September 2021
Frans Kamp
12 September 2021

Heel goed bevallen goed eten en goede service

CNS
10 September 2021
Inkie
1 September 2021

Het eten was op tijd Goed warm Alleen te zout

Specht
30 August 2021

Het eten werd bij ons bezorgd, maar helaas duurde het want de bezorger kon het niet vinden, maar na een poosje belde hij en hem naar het adres begeleid via de telefoon. Helaas was het eten afgekoeld. Maar kort daarna werden we opgebeld of hij nog wat warm eten kon bezorgen. En bood zijn excuses aan. Nou dat vonden wij helemaal top! Maar dat hoefde voor ons ook nou weer niet Dus de service van El Greco is super!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem Looijen
30 August 2021

Het was heerlijk! Top geregeld!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Klein
28 August 2021

Zoals altijd heerlijk, goede service!!

Jacolien
27 August 2021
Nigel Walraven
22 August 2021

Zoals altijd super!

Diana van der werf
22 August 2021

Het eten was heerlijk Het bezorgen duurde echt veel te lang

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melissa
22 August 2021

Ik heb om 18:00 mijn bestelling geplaatst voor 18:15. Ik kreeg na 5 min een mailtje dat het druk was een mijn bestelling om 19:15 bezorgd zou worden. Mijn bestelling is uiteindelijk pas om 20:30 bezorgd zonder dat er gemeld is dat het later zou komen. Ik had als opmerking erbij gezet geen salade en uien over het broodje, toen mijn bestelling eindelijk was bezorgd zag ik dat er gewoon salade en uien op het broodje waren gedaan ze hebben dus totaal niet naar de bon gekeken voor een opmerking. Mijn bestelling was ook al koud toen het bezorgd was. Heel jammer dat het zo is gelopen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Rink
22 August 2021

Heerlijk eten, om 17.10 een bestelling gedaan voor 18 uur, om 19 uur bezorgd. Dat moet beter kunnen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert
22 August 2021

Wederom heel lekker gegeten en vriendelijk behandeld. De moussaka was op dus we werden netjes gebeld wat we dan wel wilden. Helaas geen frietjes ontvangen bij de aangepaste bestelling maar voor de rest alles top.

Rachelle
21 August 2021

Eten is altijd van hele goede kwaliteit. Ook nu weer! We kregen het haast niet op met 2 personen, zoveel en alles is lekker.

Maaike Stehmann
19 August 2021

Als je aan mij vraagt wie is de beste Griek in Gorinchem dan zeg ik El Greco. Het is altijd lekker, het eten is altijd voldoende. En het personeel is altijd super vriendelijk.

Roelof Jansen
16 August 2021

Lekker, goed van smaak, alles prima warm en snel bezorgd!

Deanne
15 August 2021

Mijn schotel Heraklion was heerlijk, met rijst en frites. Ik zou graag meer rijst en geen frites hebben. Ga ik de volgende keer vragen., want die rijst....... mmmmm.

heikoop
14 August 2021

het was weer heerlijk en qua bezorgen, wat een stiptheid, precies op tijd. dank je wel

Juhrend
13 August 2021

Eten smaakt heerlijk

Tineke
13 August 2021

Hartelijk dank Was heerlijk Goed verzorgd Super smaakvol Keurig verpakt Lekker warm Voor herhaling vatbaar

jacqueline
12 August 2021

perfekt

jacqueline
5 August 2021

lekker hoor !!!

Yvette Nooitrust-Vlietstra
25 July 2021

Grote bestelling, snel en netjes op tijd geleverd. Vlees was een beetje aan de droge kant, wellicht uit de diepvries? En bij de Griekse (boeren) salade zat een flinke hoeveelheid ijsbergsla wat daar eigenlijk niet in hoort. Maar al met al het was een heerlijke (feestelijke) maaltijd! Weer voor herhaling vatbaar.

Gerrie
25 July 2021

Altijd lekker en niet gruwelijk vet zoals bij anderen wel gebeurd!

Sanne van Dienst
24 July 2021

Ik kom hier altijd graag. Vandaag waren mijn ouders op bezoek vanuit België na een jaar. Griek doen? Ik zie mijn moeders ogen oplichten......jaaaaaaaaa. Die had er naar uitgekeken om ons weer te zien maar er net zo hard naar uitgekeken om hier weer te eten

Kamp
19 July 2021

Was weer uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Franka
19 July 2021

Dit gaan we vaker doen! Goed gegeten, het was ruim voldoende en heel fijn; op de afgesproken tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frits Faber
10 July 2021
Jaap Schonewille
5 July 2021

Het eten was zoals ik van El greco gewent kwalitatief goed. De prijs vond ik wel wat aan de hoge kant, en voor dat geld zat er ook geenPita broodje bij . bezorgen was 15 minuten laten dan aangeven dit is dus best ok, wel jammer dat je bij een bestelling van 21,- nog 2,50 bezorgkosten moet betalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jacqueline
3 July 2021

het was weer heerlijk !!!