grieks restaurant El Greco

over el greco

Direct bestellen

bestellen.el-greco.nl

Bestellen

16:00 - 21:00

Dineren

Wo Do Zo: 16:00 - 21:00
Vr - Za: 16:00 - 22:00

Reserveren Grieks resuarant EL Greco
el greco gorinchem

ons verhaal

Bij El Greco, het toonaangevende Griekse restaurant in Gorinchem en omstreken, wordt gastvrijheid tot kunst verheven. Al 20 jaar lang verwelkomen we onze gasten met open armen en laten we hen kennismaken met de rijke smaken van de Griekse keuken. Gelegen in het bruisende hart van Gorinchem, op Schoutstraat 17, nodigen wij jou uit om de warme ambiance en authentieke gerechten van Griekenland te ervaren.

Onze trotse eigenaar, Christos Moschakis, is de drijvende kracht achter ons succes. Met zijn passie en liefde voor de Griekse keuken leidt hij ons team naar culinaire hoogten. Bij El Greco geniet je van traditionele Griekse recepten, bereid met de fijnste ingrediënten en met oog voor detail.

En laten we zeker niet vergeten om onze charmante gastvrouw, Wasso, in het zonnetje te zetten. Als mede-eigenaar en stralend gezicht van El Greco verwelkomt zij je met haar warme glimlach en ongeëvenaarde gastvrijheid. Haar aanwezigheid maakt jouw dinerervaring bij ons restaurant nog specialer.

Kom langs bij El Greco en laat je onderdompelen in de betoverende wereld van de Griekse gastronomie. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

ervaaar

griekenland in gorinchem

Proef Griekenland in Gorinchem en laat je betoveren door de heerlijke aroma’s en smaken die onze keuken te bieden heeft. Onze ambiance is sfeervol en gastvrij, waardoor elke maaltijd bij El Greco een bijzondere ervaring wordt.

Ontdek de essentie van Griekenland bij El Greco. Welkom in ons huis, waar elke maaltijd een viering is van traditie, smaak en gastvrijheid.

ons menu

Bezoek ons

RESTAURANT

Ontdek de betoverende smaken van Griekenland bij El Greco in Gorinchem! Reserveer nu en dompel jezelf onder in de authentieke Griekse culinaire ervaring.

Onze aanbeveling

Souflaki special

Gegrilde ossenhaas- en varkenshaasspies met champignonroomsaus.

El Greco

feestjes

Maak van jouw evenement een Grieks culinair feest! Ontdek El Greco’s Evenement Catering en breng de smaken van Griekenland naar jouw speciale dag. Ontvang een op maat gemaakt menu en ervaar gastvrijheid in Griekse stijl. Klik op ‘Catering Aanvragen’ en laat ons jouw evenement onvergetelijk maken!

EAT. NJOY. SMILE.

El Greco

Agenda

Kom en vier met ons! Ontdek de magie van Griekenland tijdens onze legendarische Griekse avond, waar we de smaken, de muziek en de warme gastvrijheid van de Middellandse Zee tot leven brengen. Maar dat is nog niet alles! Houd ook onze agenda in de gaten voor andere spannende feestjes en evenementen die binnenkort plaatsvinden bij El Greco.

Kom in contact

Ervaar de griekse gastvrijheid

Geniet van de authentieke Griekse keuken bij Restaurant El Greco in Gorinchem. Wij streven ernaar om uw ervaring bij ons onvergetelijk te maken. Heeft u een vraag of opmerking? Geen zorgen, we hebben slechts een paar uur nodig! U kunt binnen 2 werkdagen een reactie verwachten nadat u uw probleem hebt gemeld.

Ons restaurant

Het griekse restaurant van Gorinchem

Powered by Bosswebdesign.nl